Er du entreprenør og vurderer medlemskap i vår partnerorganisasjon?

Vi tilbyr gratis medlemskap for alle bedrifter i ildstedsbransjen som er sertifisert av Norsk Varme. Vi formidler oppdrag på piperehabilitering på vegne av kunder i hele Norge. I tillegg tilbyr vi bistand innen en rekke områder som hjelper våre medlemmer til å bygge sunne og sterke bedrifter.

Vi er en partnerorganisasjon for hele ildstedsbransjen, og danner en felles front opp mot alle boligeiere i landet som trenger piperehabilitering. Vi gjør det enkelt for dem å finne sertifiserte entreprenører, og dermed unngå de useriøse aktørene i bransjen.

I tillegg er enkel informasjon samt god opplæring for boligeierne viktig for oss. Kan vi bidra til å øke brannsikkerheten i Norske hjem, og gjøre arbeidet med å sikre alle landets piper og ildsteder så enkelt og praktisk som mulig, har vi nådd vår målsetting.

Ønsker du å søke om medlemskap hos oss?

Det er gratis å være medlem hos oss. Da vil du få mulighet til å benytte deg av våre tjenester som vil kunne gi deg fulle ordrebøker, mulighet for videreutvikling av firmaet ditt, en enklere tilværelse for deg i ledelsen samt mye mer.

Ta kontakt på [email protected] eller ring oss på 992 79 373.