Hopp til innholdet
piperehabilitering

Vi finnes for å gjøre ditt liv enklere

La oss være ærlige – det er ingen som helt vet hva de skal gjøre når feieren kommer med beskjed om fyringsforbud. Vi derimot – vi vet hvordan du kan løse problemet.

Siden 2017 har vi hjulpet tusenvis av mennesker som har måttet starte et prosjekt de ikke hadde det minste lyst på – å få rehabilitere pipene. Enten du sitter i styret i store sameier eller borettslag, eller dette gjelder din egen enebolig, så kan vi hjelpe deg.

Skal vi være ærlige om en ting til så er det at folk i ildstedsbransjen er flinkere til å renovere piper enn å kommunisere på internett.

Heldigvis, får vi vel si.

Derfor er det et sterkt behov for en tjeneste som oss. Ved å lage en trygg og effektiv bro mellom deg og entreprenørene blir piperehabiliteringen en mye bedre opplevelse.

Visste du at du er 100% trygg når du bruker piperehabiliteringen.no?

Du forplikter deg nemlig ikke til noe. Det eneste som skjer er at du blir kontaktet av entreprenører som ønsker å hjelpe deg med pipene sånn at du trygt kan fyre i peisen igjen.

Opplevelsen teller

Internett er en fantastisk oppfinnelse, men den må brukes riktig.

Alt for mange i håndverksbransjen tar ikke på alvor at kundereisen starter allerede på mobiltelefonen når det første søket etter hjelp gjøres.

Når du har et problem med pipene dine og prøver å løse det ved å søke etter rett kompetansen på internett – da mener vi du bør finne svar!

I dag kan du nesten ikke forvente at det skjer.

Bak piperehabiliteringen.no står selskapet Adaptero AS, og vi brenner for å gjøre internett «great again», for å si det slik 🙂

Vi ønsker å skape gode opplevelser, enkle løsninger og gode løsninger både for sluttkunder som deg og de som leverer tjenester som piperehabilitering.

Simple marketing is most effective

Så enkelt er det å få tilbud på piperehabilitering

Fyll ut et skjema

To linjer med informasjon om prosjektet samt din kontaktinformasjonen er alt som trengs.

Motta tilbud

En etter en vil entreprenørene kontakte deg og sikre at du mottar tilbud på jobben.

Velg det beste

Du forplikter deg ikke til noe med vår tjeneste og kan fritt velge det tilbudet som er best.

Spar tiden din, få bedre betingelser og vær trygg på at du velger riktig håndverker

Piperehabilutering kan være utfordrende, men vi hjelper deg til å lykkes på første forsøk. Vi ønsker at du skal få en god opplevelse og trygt kan fyre i peisen igjen.

Dette sier andre kunder

Det firmaet vi har hatt befaring av var raske til å ta kontakt og fremsto på alle måter tillitvekkende. Tilbudet var detaljert og lettfattelig.De var hyggelige og innstilt på å finne løsninger.Ytterlig et firma har tatt kontakt via e-post. Får se hva som skjer videre, men uansett takk for den tjenesten dere driver. Flott!

A. Nyheim, Skien

Begge tok rask kontakt og har vært på befaring innen en uke. Har fått et tilbud allerede, og forventer å få tilbud nr 2 i løpet av et par dager. Veldig fornøyd med tjenesten.

P. Holm, Trondheim