Spar tid, velg riktig

Få flere tilbud på piperehabilitering
i Ålesund og på Møre

Sammenlign tilbudene du får. Velg det beste for deg og avtal dato for gjennomførelse. Snart er pipene dine rehabilitert og det trygt å fyre i peisen igjen.

Piperehabilitering i Ålesund og på Møre – hvordan kan du komme i gang?

Det er dessverre unødvendig tidkrevende å finne de riktige håndverkerne for piperehabilitering her ute i øyriket og i fjordene våre.

Siden feil utførelse kan føre til brann vil du gjerne ha folk som kan jobben sin!

Vi vet hvem som leverer piperehabilitering i Ålesund og på Møre, og hvilke firma du kan stole på her i fylket. Spar tiden din og la oss gjøre jobben for deg.

Prisen er like lav, det går bare raskere.

piperehabilitering

Slik får du alle fordelene

Våre tilknyttede entreprenører kredittsjekkes jevnlig. Det er med på å redusere risikoen for at du velger en entreprenør som så går konkurs midt i prosjektet. Det betyr litt mer trygghet når du skal velge håndverker

Spar penger

Få bedre vilkår

Vi lar entreprenørene konkurrere om ditt oppdrag. Det gir deg bedre betingelser.

Spar tid

Spar tid

Bruk ikke tid på å lete selv. Vi vet hvilke entreprenører som leverer der du bor.

velg riktig

Velg riktig

Vi hjelper deg å innhente flere tilbud, slik vet du at du velger det beste firmaet.

Gode håndverkere?

Slik kan piperehabilitering i Ålesund og på Møre gjøres…

Hvordan komme i gang?

Hvordan begynner man med piperehabilitering i Ålesund og på Møre? Dette kan være en tidskrevende prosess, preget av manglende svar fra entreprenører via telefon eller e-post, samt forvirrende skjemaer på nettsidene deres.

Frustrasjonen som oppstår når man prøver å finne kvalifiserte håndverkere for piperehabilitering er en av hovedgrunnene til at vår tjeneste eksisterer.

Vi er her for å gjøre hele opplevelsen enklere og mer problemfri.

Du fisker i en andedam

Piperehabilitering i Ålesund og på Møre krever at håndverkerne er godkjent, og dette begrenser ditt utvalg betydelig, spesielt hvis du bor litt mer grisgrendt til.

Å ringe rundt for å finne den rette hjelpen kan føre til mange frustrerende telefonsamtaler, og det å velge feil entreprenør kan få alvorlige konsekvenser, spesielt hvis du har ansvaret for piperehabilitering i en større bygning.

Ditt hovedmål er å få pipene rehabilitert i tide for å kunne fyre opp peisen når den kalde vestlandsvinteren setter inn. Å ha det deilig og varmt inne er det som betyr mest.

Så hvordan kan jeg finne kvalifisert hjelp?

Men hvordan finner du kvalifisert hjelp i et stort område som Møre? Selv uten et piperehabiliteringsprosjekt er hverdagen hektisk, og tiden er dyrebar.

Derfor har vi utviklet en tjeneste som gjør det enkelt for deg å motta tilbud fra godkjente entreprenører for piperehabilitering, uten å måtte lete på egen hånd.

Okei, men hvordan gjør jeg dette da?

Slik kommer du i gang: Besøk nettsiden vår ved å Klikk på denne lenken her eller bruk en av knappene på siden for å gi en kort beskrivelse av pipene som trenger rehabilitering og din kontaktinformasjon.

Dette tar bare noen få minutter.

Håndverkerne vil likevel avtale en befaring eller et møte for å samle nødvendig informasjon og gi deg et nøyaktig tilbud.

Etter at du har sendt inn forespørselen din, kan du forvente å motta tilbud fra en eller flere håndverkere som utfører oppdrag i ditt område, i løpet av så lite som 1 minutt til noen få dager, avhengig av tilgjengeligheten og sesongen.

Vær oppmerksom på at i høysesongen kan det ta noe lengre tid.

Vi har formidlet rehabilitering av tusenvis av skorsteiner rundt om i Norge siden 2017, uten en eneste klage. Selv om noen ønsker flere tilbud, avhenger dette av våre partneres tilgjengelighet, men som regel går alt helt fint. Du kan stole på at du vil få den hjelpen du trenger.

Fra fagbloggen

1 2 3 4

Vil du helst bli fort ferdig med hele pipeproblemet?

Bestill tilbud via knappene under – den raskeste, enkleste og tryggeste måten å få fyr på peisen igjen.