Hopp til innholdet
Spar tid og penger

Få tilbud på piperehabilitering i Trondheim

Sammenlign tilbudene du får. Velg det beste for deg og avtal dato for gjennomførelse. Snart er pipene dine rehabilitert og det trygt å fyre i peisen igjen.

Piperehabilitering i Trondheim – hvordan kan du komme i gang?

Det er dessverre unødvendig tidkrevende å finne de riktige håndverkerne for piperehabilitering i Trondheim.

Siden feil utførelse kan føre til brann vil du gjerne ha folk som kan jobben sin!

Vi vet hvem som leverer piperehabilitering i Trondheim, og hvilke firma du kan stole på her i byen. Spar tiden din og la oss gjøre jobben for deg.

Prisen er like lav, det går bare raskere.

piperehabilitering

Vi vet hvordan det føles å skulle finne frem i jungelen av håndverkere

Det er egentlig ganske urettferdig at det skal være så vanskelig å finne noen man kan stole på – du vil jo bare få renovert pipene så det er trygt å fyre i ovnen igjen?

Vår hovedoppgave er å hjelpe deg med akkurat det. Se hva andre synes om tjenesten vår og hvordan prosessen gikk etter at de la inn sin henvendelse.

Raske og tillitsvekkende

Rating

Det firmaet vi har hatt befaring av var raske til å ta kontakt og fremsto på alle måter tillitvekkende. Tilbudet var detaljert og lettfattelig.De var hyggelige og innstilt på å finne løsninger.Ytterlig et firma har tatt kontakt via e-post. Får se hva som skjer videre, men uansett takk for den tjenesten dere driver. Flott!.

A. Nyheim, Skien
Feb 2023

Veldig fornøyd

Rating

Begge tok rask kontakt og har vært på befaring innen en uke. Har fått et tilbud allerede, og forventer å få tilbud nr 2 i løpet av et par dager. Veldig fornøyd med tjenesten.

P. Holm, Trondheim
Sept 2022

Fort og greit

Rating

Veldig bra. Rask med svar. Profesjonell. Kom som avtalt. Oppdrag om rehab av pipe er nå ordnet.

J. Pettersen, Oslo Nov 2022

Gode håndverkere?

Slik kan piperehabilitering i Trondheim gjøres

Hvordan komme i gang?

Piperehabilitering i Trondheim er preget av et ganske stort tidsforbruk. Det er ikke uvanlig at mange entreprenører ikke svarer verken på telefon eller e-post. For ikke å snakke om skjemaer på nettsidene deres som åpenbart leder ingensteds hen.
 
Siden det er vanskelig å finne de gode håndverkerne, er det lett å bli litt frustrert. Denne problemstillingen er en viktig årsak til at vi finnes – vi er her for å gjøre din opplevelse bedre.

Du fisker i en andedam

Man må være godkjent for å kunne renovere piper i Trondheim.

Det innsnevrer ganske kraftig hvem som faktisk kan hjelpe deg med piperehabilitering om du bor i eller rundt byen.

Det fører også til mange bomtelefoner om du bestemmer deg for å bruke tiden din på å ringe rundt.
 
For ikke å snakke om du velger feil håndverker – spesielt om du nå har ansvaret for piperehabilitering i en bygård eller annet stort bygg i Trondheim – og det viser at entreprenøren ikke kan jobben sin.

Da kan det bli konsekvenser du ikke har lyst å måtte bruke tiden din på å rydde opp i.
 
Det eneste du ønsker er jo å få gjennomført piperehabilitering så du kan fyre i peisen når vinteren banker på døra og det er kaldt ute.

Deilig og varmt inne – det er ikke mye å ønske seg.

Så hvordan kan jeg finne kvalifisert hjelp?

Det er tidsklemme nok til alle som bor i Trondheim, selv uten et piperehabiliteringsprosjekt på si. Selv om det er en liten by, tar alt tid. Mye tid.

Vi har derfor laget en tjeneste her på siden som gjør det mulig for deg å få flere tilbud fra entreprenører som kan få rehabilitert pipene dine, uten at du selv bruker tid på det.

Det er derfor ikke noe å tape på å teste oss ut og vurdere tilbudene du får inn fra de entreprenørene som er tilknyttet vår tjeneste på piperehabilitering i Trondheim.

Skulle det av en eller annen grunn være behov for flere tilbud, ja så kan du selv ringe rundt etterpå for å få inn ett til eller hva som nå trengst.

Du skal ha mye tid til overs i hverdagen din for å prioritere å ringe selv først, istedenfor å bruke oss.

Men hver sin lyst.

Noen har jo veldig god tid. Til tross for en travel byhverdag.

Det kan jo være greit å vite at vi siden 2017 har formidlet rehabilitering av tusenvis av skorsteiner rundt om i Norge. Vi har ennå ikke mottatt en eneste klage. Ikke én!
 
Av og til er det folk som skulle ønske seg flere tilbud, men vi er avhengige av at partnerne våre har kapasitet. Vanligvis går det helt fint. Du vil få hjelp.  

Okei, men hvordan gjør jeg dette da?

Det er veldig enkelt å be om tilbud på piperehabilitering i Trondheim fra vårt nettverk av godkjente entreprenører.

Klikk på denne lenken her eller bruk en av knappene på siden her og gi en kort beskrivelse av hvilke piper som skal rehabiliteres samt din kontaktinformasjon.

Bruk ikke mer enn et par minutter.  
 
Håndverkerne vil uansett avtale en befaring eller et møte der de innhenter den informasjonen de trenger for å gi deg et tilbud.
 
Etter at du har sendt inn din henvendelse kan det ta fra 1 minutt til noen få dager før du hører fra en eller flere håndverkere som tar oppdrag i ditt område.
 
Du kan regne med å ha tilbud å sammenligne i løpet av noen dager så lenge det ikke er høysesong. Da kan det ta litt lengre tid.
 
Lykke til med piperehabiliteringen og gled deg til varme rom og knitrende bål på peisen.

Spar tiden din, få bedre betingelser og vær trygg på at du velger riktig håndverker

Piperehabilitering i Trondheim kan være utfordrende, men vi hjelper deg til å lykkes på første forsøk. Vi ønsker at du skal få en god opplevelse og trygt kan fyre i peisen igjen.