Hva koster det å legge rør i pipa?

piperehabilitering i bygård, rekkehus og enebolig

Hva det koster å legge rør i pipa og på den måten renovere den, varierer veldig fra pipe til pipe. (Les videre for tips om hvordan du kan få gode tilbud på piperehabilitering). Som en tommelfingerregel ligger prisen på 25 000 – 100 000 kr per. pipeløp.

Kostnaden for å legge rør i en pipe, ofte kjent som pipeforing eller piperehabilitering med rør, kan variere avhengig av flere faktorer som:

  1. Pipens Lengde og Diameter: Lengre og bredere piper krever mer materiale, noe som øker kostnaden.
  2. Materialevalg: Rør av forskjellige materialer som stål eller keramikk har ulike priser.
  3. Kompleksitet i Installering: Om pipen har mange bøyninger eller er vanskelig tilgjengelig, kan dette øke arbeidskostnadene.
  4. Geografisk Beliggenhet: Arbeidskostnader varierer etter region.
  5. Eventuelle Ekstra Arbeider: Noen ganger kan det være nødvendig med ekstra arbeid som reparasjon av eksisterende strukturer, noe som øker totalprisen.
  • Vil du ha gode tilbud? Da må du klikke her og innhente tilbud fra flere leverandører(!) Da får du også en nøyaktig pris basert på dine spesifikke behov og forhold.
  • Husk at kvalitet og sikkerhet er viktig i slike prosjekter, så det kan være verdt å investere i en anerkjent leverandør selv om det koster litt mer.

Mer at feiing vanligvis er inkludert i de kommunale avgiftene der du bor, så det er en løpende kostnad du ikke trenger å forholde deg til.

Få en komplett guide til piperehabilitering

Alt du trenger å vite om piperehabilitering på ett sted! Gratis tilgjengelig for deg her

.